Wandelen

Sportief Wandelen bij AWD2005 op de dinsdagavond in Delden

Blijven bewegen is voor iedereen heel belangrijk. Hebt u al eens gedacht aan sportief wandelen? Sportief wandelen is nét iets meer dan gewoon wandelen. Het is een sport met een verantwoorde trainingsopbouw. AWD2005 (atletiek en wandelvereniging Delden) gaat sportief wandelen op de dinsdagavond onder deskundige leiding. We beginnen 18 april 2023 en starten om 19:15!


Wim: “We doen meer dan wandelen. Het gaat er niet om, om van A naar B te wandelen. Het gaat om wat je onderweg doet. We doen veel verschillende oefeningen. Denk aan bewegingsoefeningen, lenigheidsoefeningen, een beetje krachttraining, maar ook ontspanning. Eigenlijk alles om fit te worden en te blijven.”

Als u zin heeft om mee te komen doen, dan bent u natuurlijk van harte welkom! Uiteraard mag u een keer komen proeflopen, dan kunt u zelf kijken of het bevalt.

Voor Sportief Wandelen is geen topconditie vereist. Iedereen kan meedoen. We kijken gezamenlijk naar de mogelijkheden.

Naast de oefeningen onderweg is er ook ruimte voor een praatje en ontspanning. Na afloop nemen we tijd om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.awd2005.nl. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar awd2005@gmail.com. U krijgt dan spoedig een bericht waar we starten.