STARTERS CLINIC SUCCESVOL AFGEROND

Zaterdag 30 september is de starters clinic succesvol afgerond met deelname aan de 5 kilometer van de LUS van BECKUM! De deelnemers hebben de afgelopen weken op eigen niveau getraind en hebben dit verzilverd met een heuse medaille. Namens de andere leden en het bestuur: van harte met deze prestatie! Chapeau!

Start2Run Clinic

Op je eigen niveau leren hardlopen in 20 weken? Samen met anderen is het gezellig en boek je meer succes! Maandag 2 oktober starten we weer een nieuwe start2run clinic. Meld je aan via awd2005@gmail.com!

Sportief Wandelen bij AWD2005 op de dinsdagavond in Delden

Blijven bewegen is voor iedereen heel belangrijk. Hebt u al eens gedacht aan sportief wandelen?  Sportief wandelen is nét iets meer dan gewoon wandelen. Het is een sport met een verantwoorde trainingsopbouw. AWD2005 (atletiek en wandelvereniging Delden) gaat sportief wandelen op de dinsdagavond onder deskundige leiding. We beginnen 18 april 2023 en starten om 19:15!

Wim: “We doen meer dan wandelen. Het gaat er niet om, om van A naar B te wandelen. Het gaat om wat je onderweg doet. We doen veel verschillende oefeningen. Denk aan bewegingsoefeningen, lenigheidsoefeningen, een beetje krachttraining, maar ook ontspanning. Eigenlijk alles om fit te worden en te blijven.”

Als u zin heeft om mee te komen doen, dan bent u natuurlijk van harte welkom! Uiteraard mag u een keer komen proeflopen, dan kunt u zelf kijken of het bevalt.

Voor Sportief Wandelen is geen topconditie vereist. Iedereen kan meedoen. We kijken gezamenlijk naar de mogelijkheden. 

Naast de oefeningen onderweg is er ook ruimte voor een praatje en ontspanning. Na afloop nemen we tijd om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.awd2005.nl. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Vincent Bökkerink, awd2005@gmail.com. U krijgt dan spoedig een bericht waar we starten.

AWD2005 zoekt een enthousiaste sport- / atletiektrainer!!

Vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn? Vind je sporten leuk en zou je willen dat ook kinderen hier meer in gaan doen? Atletiek- en wandelvereniging AWD2005 te Delden is op zoek naar trainers voor de jeugd (6 tot ±12 jaar). 

Wat is/doet AWD2005? Iedereen vanaf zes jaar kan atletiek beoefenen zoals wij die aanbieden. Het is gezond, het is spannend maar vooral leuk om te doen! Want atletiek is een individuele en een teamsport tegelijk. Voor jong, oud, groot, klein, met of zonder een beperking! Wij zijn een sportvereniging voor alle mensen. 

Samen met jou maken we een jaarplan zodat jouw kwaliteiten helemaal worden benut. Als trainer geef je in overleg één keer per maand, twee wekelijks of misschien wel iedere week training. Affiniteit met atletiek, maar vooral met sport vinden we erg belangrijk. Het overbrengen van je enthousiasme in sport op de jeugdleden is van groot belang. Ervaring is niet specifiek vereist, wel een pré. De jeugd traint op ons terrein in Delden (Morsweg 23) in principe op maandag van 18.15 uur tot 19.15 uur. Andere dagen en tijden zijn bespreekbaar.

Reageer door een e-mail te sturen naar Vincent Bökkerink, awd2005@gmail.com.