Vanaf 30 oktober 2018; SPORTIEF WANDELEN

Kom mee naar buiten om te werken aan je fitheid op een verantwoorde en laagdrempelige manier door mee te doen met vanaf 30 oktober nieuw aangeboden; Sportief wandelen. Geniet van de herfst en ga fit en energiek de winter tegemoet. Wie wil dat nou niet?

Heb jij er, net als wij ook al zo’n zin in! Of heb je nog vragen?

Stuur dan een korte mail met je naam en telefoonnummer naar: AWD2005@gmail.com

5 km hardloopclinic 2018

Altijd al willen beginnen met hardlopen maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je onlangs een blessure gehad en wil je weer rustig opbouwen?
Op 16 april 2018 start onze jaarlijkse hardloopclinic waarbij je gedurende 20 tot 25 weken iedere maandagavond om 19.30 uur leert om uiteindelijk 5 km aan een stuk te kunnen hardlopen!
De clinic begint heel rustig en is dus ook geschikt voor de totale beginner!! De kosten voor deze beginnerstraining zijn totaal €50,-.

AWD2005 is vanaf 1 januari 2018 rookvrij

Sporten bij AWD2005 is voor bijna iedereen mogelijk ongeacht de leeftijd of fitheid. Jong of oud en met of zonder beperking eenieder kan zijn conditie verbeteren of sociale contacten aanhalen.

We geven kinderen graag het goede voorbeeld en hebben daarom besloten om vanaf 1 januari 2018 officieel de stap te maken naar een rookvrij sportterrein.

Zo biedt AWD2005 iedereen een gezonde fijne veilige sportomgeving. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs wel aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders of andere bezoekers. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond maar (mee)roken is schadelijk voor de gezondheid. Anders gezegd roken en sport passen niet bij elkaar. Vanaf 1 januari 2018 zijn wij daarom rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers echter om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De plekken binnen ons sportterrein zijn daarom rookvrij.