Nieuwe hardloopclinic start op 15 april

Op maandag 15 april 2019 start er bij ons weer een circa 20 weken hardloopcursus. Iedere maandagavond om 19.30 uur starten de trainingen vanaf het AWD2005 sportcomplex aan de Morsweg 23 in Delden (naast het scoutingterrein).

De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die graag 5 kilometer wil lopen; met of zonder ervaring! De trainingen zijn op ieders niveau afgestemd, zodat je verantwoord en lekker kunt hardlopen!
De kosten voor deze 20 weken bedragen €50,-.

Aanmelden kan door een korte E-Mail te sturen naar: awd2005@gmail.com

Fijne feestdagen!

De trainers en het bestuur kijken terug op een geslaagd jaar met verschillende uitbreidingen;

Zo wordt er nu op twee avonden hardlooptraining aangeboden in plaats van één. (zie voor de tijden; trainingstijden)

Maar misschien nog wel een ontwikkeling waar we trotser op zijn; ook sportief wandelen zit weer in ons sportieve aanbod, zie; meer informatie over sportief wandelen

Op deze manier kunnen we voor een nog breder publiek sport aanbieden!

Trots zijn we op deze ontwikkelingen en hopen dat we op dezelfde voet doorgaan in 2019.

Deze week vinden de laatste trainingen plaats van 2018, we zien iedereen graag weer in 2019!!!

Geniet van de feestdagen en een veilige, gezellige jaarwisseling gewenst.

Vanaf 30 oktober 2018; SPORTIEF WANDELEN

Kom mee naar buiten om te werken aan je fitheid op een verantwoorde en laagdrempelige manier door mee te doen met vanaf 30 oktober nieuw aangeboden; Sportief wandelen. Geniet van de herfst en ga fit en energiek de winter tegemoet. Wie wil dat nou niet?

Heb jij er, net als wij ook al zo’n zin in! Of heb je nog vragen?

Stuur dan een korte mail met je naam en telefoonnummer naar: AWD2005@gmail.com

5 km hardloopclinic 2018

Altijd al willen beginnen met hardlopen maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je onlangs een blessure gehad en wil je weer rustig opbouwen?
Op 16 april 2018 start onze jaarlijkse hardloopclinic waarbij je gedurende 20 tot 25 weken iedere maandagavond om 19.30 uur leert om uiteindelijk 5 km aan een stuk te kunnen hardlopen!
De clinic begint heel rustig en is dus ook geschikt voor de totale beginner!! De kosten voor deze beginnerstraining zijn totaal €50,-.

AWD2005 is vanaf 1 januari 2018 rookvrij

Sporten bij AWD2005 is voor bijna iedereen mogelijk ongeacht de leeftijd of fitheid. Jong of oud en met of zonder beperking eenieder kan zijn conditie verbeteren of sociale contacten aanhalen.

We geven kinderen graag het goede voorbeeld en hebben daarom besloten om vanaf 1 januari 2018 officieel de stap te maken naar een rookvrij sportterrein.

Zo biedt AWD2005 iedereen een gezonde fijne veilige sportomgeving. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs wel aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders of andere bezoekers. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond maar (mee)roken is schadelijk voor de gezondheid. Anders gezegd roken en sport passen niet bij elkaar. Vanaf 1 januari 2018 zijn wij daarom rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers echter om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De plekken binnen ons sportterrein zijn daarom rookvrij.