AWD2005 zoekt een enthousiaste sport- / atletiektrainer!!

Vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn? Vind je sporten leuk en zou je willen dat ook kinderen hier meer in gaan doen? Atletiek- en wandelvereniging AWD2005 te Delden is op zoek naar trainers voor de jeugd (6 tot ±12 jaar). 

Wat is/doet AWD2005? Iedereen vanaf zes jaar kan atletiek beoefenen zoals wij die aanbieden. Het is gezond, het is spannend maar vooral leuk om te doen! Want atletiek is een individuele en een teamsport tegelijk. Voor jong, oud, groot, klein, met of zonder een beperking! Wij zijn een sportvereniging voor alle mensen. 

Samen met jou maken we een jaarplan zodat jouw kwaliteiten helemaal worden benut. Als trainer geef je in overleg één keer per maand, twee wekelijks of misschien wel iedere week training. Affiniteit met atletiek, maar vooral met sport vinden we erg belangrijk. Het overbrengen van je enthousiasme in sport op de jeugdleden is van groot belang. Ervaring is niet specifiek vereist, wel een pré. De jeugd traint op ons terrein in Delden (Morsweg 23) in principe op maandag van 18.15 uur tot 19.15 uur. Andere dagen en tijden zijn bespreekbaar.

Reageer door een e-mail te sturen naar Vincent Bökkerink, awd2005@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *