Atletiek beoefenen met én zonder beperking

Wist je dat wij atletiek aanbieden voor kinderen mét en zonder beperking?

Onze atletiektrainingen zijn helemaal afgestemd op individuen, op maandagavond van 18.15 tot en met 19.15 uur trainen alle leden samen om het atletiekspel onder de knie te krijgen.

Leden tot en met 13 jaar krijgen begeleiding om de techniek van alle atletiekonderdelen in de praktijk te brengen, terwijl leden vanaf 13 jaar zich kunnen specialiseren in alleen loop-, sprint- of werponderdelen. Een specialisatie houdt in dat de trainingen helemaal gericht zijn op het onderdeel naar hun wens. Daarnaast is er ruimte voor kinderen met een beperking om atletiek in een eventueel aangepaste vorm uit te voeren.

We hebben er expliciet voor gekozen om alle atletiek-leden op één avond in te plannen, alle leeftijden en alle kinderen mét en zonder beperking kunnen namelijk op deze manier ontzettend veel van elkaar leren. Op atletiekgebied, maar ook op geheel andere gebieden! Wat ons betreft een verruiming voor ieder individu.

Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem dan contact op via awd2005@gmail.com of kom langs tijdens trainingstijden; maandagavond van 18.15 tot 19.15 uur op ons sportcomplex aan de morsweg 23.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *